Takk!
06.26.08

Rockfest ønsker å takke for i år og for en utrolig bra gjennomført festival. Vi håper at dere, som oss, sitter igjen med noen minneverdige øyeblikk fra Grytå under årets Rockfest. Flere bilder i Galleriet. God Sommer!

 



Årets Rockfestplakat
05.08.08

Er nå ferdigprodusert og skal i løpet av de neste dagene dekorere hele Haugalandet.
I vinter utlyste vi en plakatkonkurranse og vinneren er designeren av årets festivalplakat. Den unge, lovende designeren heter Cecilie Lønning.

Cecilie (19) er haugesunder og studerer grafisk design ved NKF i Oslo.



Kultur Kortet
03.27.08

Rockfest Haugesund er stolte over å kunne tilby alle Kulturkortholdere Rockfest festivalpass til kun kr 50,-!!!! Tilbudet gjelder ungdom i Rogaland fra 16 til 20 år.

Vi har vel 400 festivalpass lagt av til Kulturkort-eiere, så løp og kjøp Kulturkort, folkens! Salget starter veldig snart, men dere har enda noen dager å skaffe dere kortet på.

Kulturkortet koster 200 kr og kan bestilles på nettsidene  www.kulturkortet.no Eller i Edda kinos billettluke

Kjøpet må fullføres i SR – Bank, følg linken og finn din nærmeste bank. www.sr-bank.no



Rockfest 2008
03.13.08

I år skal festivalen, i helhet, arrangeres i Grytå. Her blir det satt opp to scener hvor det skal spille ca 16 band i løpet av de to dagene festivalen arrangeres.

Vi arrangerer, i likhet med tidligere år, en gratiskonsert i sentrum på torsdagen 12. juni.

I tillegg er det dannet et nytt ”underprosjekt” av Rockfest, nemlig ”UnderLive” hvor lokale, oppad stigende artister skal spille på Maritim Utescene lørdag 14. juni fra kl 15.00 -18.00.
Følg med på nettsidene for oppdateringer!

Rockfest arrangerte for første gang i år, en plakatkonkurranse. Vi utfordret unge, kreative mennesker om å hjelpe oss å skape årets festivalplakat. Vi har fått inn flere fantastiske forslag, men juryens dom har falt, som det heter.

Rockfest Haugesund takker for alle innsendte forslag!