Programmet er i boks!
04.24.08

Da, folkens er hele programmet på plass. Foruten artistene vi allerede har annonsert, kommer nemlig både De Lillos og CC Cowboys til Rockfest i juni!Billettsalget er åpnet!
04.19.08

Rockfest beklager forsinkelsen.

Da er det kun 54 dager igjen til vi inntar Grytå! I mellomtiden bør du sjekke ut Mustasch som nylig har meldt sin ankomst. www.mustasch.net 

 Salget har startet
04.18.08

Rockfest billetter til kulturkort pris selges KUN i Festivitetens billettluke.Til alle dere som venter i spenning…
04.04.08

Rockfest beklager at billettsalget ble utsatt! Vi er bare et par dager unna den store avdukingen og jeg vet dere klarer å holde ut bare litt lenger. Husk; den som venter på noe godt og så videre…Billettsalg
03.31.08

Sorry, men billettsalget er utsatt!Kultur Kortet
03.27.08

Rockfest Haugesund er stolte over å kunne tilby alle Kulturkortholdere Rockfest festivalpass til kun kr 50,-!!!! Tilbudet gjelder ungdom i Rogaland fra 16 til 20 år.

Vi har vel 400 festivalpass lagt av til Kulturkort-eiere, så løp og kjøp Kulturkort, folkens! Salget starter veldig snart, men dere har enda noen dager å skaffe dere kortet på.

Kulturkortet koster 200 kr og kan bestilles på nettsidene  www.kulturkortet.no Eller i Edda kinos billettluke

Kjøpet må fullføres i SR – Bank, følg linken og finn din nærmeste bank. www.sr-bank.noRockfest 2008
03.13.08

I år skal festivalen, i helhet, arrangeres i Grytå. Her blir det satt opp to scener hvor det skal spille ca 16 band i løpet av de to dagene festivalen arrangeres.

Vi arrangerer, i likhet med tidligere år, en gratiskonsert i sentrum på torsdagen 12. juni.

I tillegg er det dannet et nytt ”underprosjekt” av Rockfest, nemlig ”UnderLive” hvor lokale, oppad stigende artister skal spille på Maritim Utescene lørdag 14. juni fra kl 15.00 -18.00.
Følg med på nettsidene for oppdateringer!

Rockfest arrangerte for første gang i år, en plakatkonkurranse. Vi utfordret unge, kreative mennesker om å hjelpe oss å skape årets festivalplakat. Vi har fått inn flere fantastiske forslag, men juryens dom har falt, som det heter.

Rockfest Haugesund takker for alle innsendte forslag! Se noen av de innsendte forslagene her;