Rockfest
Meny

 

 

 
Hotellpakke

 

Help Wanted Festiviteten Vi søker etter frivillige

Overnatting


How to get to RockfestKeane Keane kommer til Haugesund

Dette er uten tvil Storbritannias største popband i øyeblikket!
Bandet er for tiden på sør amerika turne, hvor de spiller for utsolgte stadioner over hele kontinentet! I fjor solgte de ut Oslo Spektrum…i år gjør de kun en håndfull festivaljobber..
Keane har solgt over 10 millioner av sine to album (”hopes and fears” 2004 og ”Under the iron sea” 2006 )

Keane vant to priser under Brit Awards i 2005 og spilte for 45000 mennesker i London under Live8!


I sommer spiller de på LiveEarth og altså kun en håndfull festivaler i Europa!
Rockfest så bandet live på Wembley i februar…og vi kan garantere at Grytå kommer til å koke!

Live er bandet mye mer et rockeband enn det vi kjenner dem som fra hitlåter som “Crystal Ball”, ”Somewhere Only We Know” og monsterhiten ”Everybodys Changing”.

Keane er uten tvil noe av det absolutt største som noensinne har gjestet Haugesund !


Rockfest Haugesund 2007Bjørn Berge

Bjørn BergeBjørn komme him!

Denne våren har Bjørn kontroll på kontinentet, siden han turnerer
på kryss og tvers i hele Europa om dagen
Han er en etterspurt artist, så at han avser oss med et besøk, er
fantastisk flott. For de som ikke har fått Bjørn med seg tidligere,
gå og se, og ikke minst hør!!!
Og ikke spør sidemannen hvor resten av bandet du hører er….
for det er faktisk bare Bjørn på scenen, men herregud for ein lyd!!
Pogo Pops

Pogo PopsEtter fjorårets comeback, så har utallige haugesundere spurt oss om vi kunne få til dette….

Pogo Pops er et pop eventyr fra bergen, som slo bena under de fleste på 90-tallet…

Idag sysler de med litt av hvert for seg gutta i bandet, men legger reketråleren til kai denne helgen, og kommer til sildabyen..


Blind Archery Club

Blind Archery ClubBlind Archery Club består av fem oslogutter i midten av tjueåra.

Vi hørte dem på by-larm ifjor, og falt for dem umiddelbart. De har høy rotasjon på de fleste radiokanaler, debut albumet som de slapp i februar selger godt.

de gjør mange festivaler i sommer, men vi har dem først
Karpe Diem

Karpe DiemKarpe Diem er et eventyr, og dette eventyret er velkjent for sine liveopptredener fulle av humor, selvironi og oppildnende låter. Karpe Diem ble stifta i 2000, men gutta rappa litt for seg selv før det. Det geniale samarbeidet begynte da Magdi fant ut at han hadde sabla lyst til å vinne UKM (Ungdommens Kulturmønstring). Chirag ble med. Etter mye juks og fanteri slo de seg gjennom det som var av juryer på Det Gule Huset og Rockefeller. De havna til slutt i Trondheim og spilte klassikeren “Hvor er Willy” for en fullsatt Olavshall. Dette er nå historie, og siden den gang har de to 20åringene allerede rukket å spille konserter rundt i hele landet, på alt fra Quartfestivalen, Bylarm, Rådhusplassen, Rockefeller og Oslo Spektrum til Blitz, Oslo Domkirke

Les resten av innlegget »


Bo Kaspers Orkester

Bo Kaspers OrkesterTidlig på 90 tallet debuterte Bo Kaspers Orkester med albumet �?Söndag i sängen�?. Siden det har  de gitt ut sju album og solgt over 1 mill plater. Noen av bandets mest kjente låter er �?Puss�?, �?Hon är så söt�?, �?Allt ljus på mig�? og “I samma bil�?.  Bo Kaspers Orkester er et av Nordens største band med utsolgte konserter i Danmark, Norge, Finland og Sverige.
Kurt Nilsen

Kurt NilsenJa, Kurt kommer…etter fjorårets og vinterens suksess med noen kompiser, gjør han noen få jobber iår…deriblant Rockfest….. Kurt Erik Nilsen (født 29. september 1978), bosatt på Gaupås i bydelen Arna i Bergen, vant den norske versjonen av Idol, som ble sendt på TV 2 i mai 2003. Singelen «She’s So High» gikk rett opp på førsteplass på VG-listen topp 20 og var den mestselgende singelen i Norge gjennom tidene. Debutalbumet I inneholdt mye selvskrevet materiale og var også en suksess. Han er også vokalist og rytemgitarist i bandet Fenrik Lane.

Les resten av innlegget »


The Cumshots

The CumshotsKrsitopher Schau sitt knall harde alibi, og spiller så hardt at selv festivalsjefen knakk ribbeina under en legendarisk konsert med dem i Kongsvinger i 2001.
Black Debbath

Black DebbathBlack Debbath kaller de seg, og i navnet har de oppsummert hva de står for: Blytung 70-talls hardrock kombinert med et like tungt politisk engasjement. De har allerede tatt en knallhardt oppgjør med hele den norske partistrukturen i kjempehiten Problemer innad i Høyre, og nå kommer en helaftens plate med musikalske kraftmeldinger som tar for seg alle områder i samfunnet og sparker i alle retninger; oppover og nedover, til høyre og venstre, men først og fremst rett ut i løse lufta. I låter som Legg operaen til Bøler Samfunnshus, Gjør heller Fornebu om til suppestasjon, Åpent brev til sporveisdirektøren, Ikke tukl med elgens habitat og Reorganiser helsevesenet legger de for dagen et engasjement så overbevisende at allerede halvparten hadde vært meget overbevisende.

Les resten av innlegget »


Amulet

AmuletKnall hard Olso band, som desverre er på sin avskjeds turne… Vi er utrolig stolte over å ha fått dem hit…. Web: http://www.amulet.no/


Forrige sideseparatorneste side

   
 

 

Sponsore


Designet og utviklet av Omedia


Bands Om oss Nyheter Billetter Kontakt oss Program Spillesteder Forum Rockfest Information in English Galleri Haugesunds Avis Haugesund Sentrum Gassco Omedia Spare Bank 1 SR-Bank Markedet Solid Petrotech Rockfest 2005 Rockfest 2006 Best Western Hotel Neptun Clarion Collection Hotel Amanda Radisson SAS Hotel Haugesund Rica Maritim Hotel Rica Saga Hotel Strandgaten Guesthouse Skeisvang Guesthouse Haraldshaugen Camping